Tijdelijk ontslag Johan Nijmeijer

BRIEF VAN RAADSLID JOHAN NIJMEIJER

Borger, 31-03-2020

Beste Gemeentebelangers,

In deze roerige tijd waarin we allen op dit moment leven, wordt het voor mij allemaal even te veel. Met veel moeite, emotie en pijn in mijn hart schrijf ik aan u deze brief.

Er is bij mij in een zeer korte periode zoveel op mijn bord neergekomen, dat het voor mij beter is om mijn werkzaamheden als raadslid tijdelijk neer te leggen.

Twee maanden geleden had ik niet kunnen denken dat mijn leven er nu zó voor gestaan had. In deze korte tijd ben ik mijn vader verloren en staat ons bedrijf volledig stil. Net zoals vele andere ondernemers waren ook wij blij om te horen dat de regering met een noodfonds komt, maar na het grondig lezen en bestuderen van de voorwaarden, blijkt dat de taxibranche buiten de boot valt. Op dit moment is het simpelweg ‘overleven’ en daarom moet ik nu kiezen voor mijzelf, mijn gezin en mijn bedrijf.

Ik wil nogmaals zeggen dat dit een van de moeilijkste besluiten is die ik ooit heb moeten maken en het gaat mij echt aan het hart. Per 01-04-2020 gaat mijn tijdelijke ontslag in en vanaf dan zal onze voormalig fractie-assistent, Rinus van Venrooij, mijn taken waarnemen.

Er van uitgaand u allen op korte termijn in goede gezondheid terug te zien,

Met vriendelijke groet,

Johan Nijmeijer
Vicefractievoorzitter Gemeentebelangen Borger-Odoorn