Ook in 2018 een duurzaamheidslening in onze gemeente

In navolging van 2016 en 2017 heeft de gemeente Borger-Odoorn in 2018 opnieuw een duurzaamheidslening voor haar inwoners. Gemeentebelangen maakt zich al jaren sterk om deze mogelijkheid op het gebied van duurzaamheid voor uw eigen woning mogelijk te maken.
De afgelopen jaren bleek het een groot succes te zijn, waarbij zelfs wachtlijsten zijn ontstaan. De pot was erg snel leeg. Dit is wel een teken dat de vraag groot is en dat inwoners wel investeringen in duurzaamheidsmaatregelen willen doen.

In de raadsvergadering van 27 september 2018 heeft de raad de voortzetting van de duurzaamheidslening goedgekeurd en als hamerstuk afgedaan.
Inwoners kunnen zich weer aanmelden voor het afsluiten van een lening ter verbetering van de duurzaamheid van hun woning.
Zoals aangegeven, worden eerst de inwoners, die op een wachtlijst staan geholpen. Daarna worden de nieuwe aanvragen in behandeling genomen.
Meer informatie voor het aangaan van een duurzaamheidslening kan men vinden op de website van de Gemeente Borger-Odoorn.

Ook bij het Drents Energieloket kunt u terecht voor vragen over subsidies, leningen, maatregelen hoe energiezuiniger om te gaan met een eigen woning.