GLASVEZEL VOOR HEEL BORGER-ODOORN

Freek Buijtelaar, wethouder van Gemeentebelangen, deed tijdens de digitale raadsvergadering van Borger-Odoorn van 18 februari de mededeling dat het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Borger-Odoorn zal worden uitgerold over de gehele gemeente.
Vorig jaar is er een glasvezelnetwerk uitgerold in de buitengebieden van Borger-Odoorn. Initiatiefnemers Sjaak Janson en Marco den Aantrekker werden eind vorig jaar verrast met een
gemeentelijke erepenning. Hun jarenlange inspanningen hebben er nu dan ook tot geleid dat het glasvezelnetwerk gemeentebreed zal worden uitgerold.
Inmiddels zijn er twee partijen bezig om ook de rest van de gemeente aan te gaan sluiten op glasvezel. Voor zowel het Mondengebied, als het gebied rondom Odoorn ligt het in de planning om al voor de zomer een start te maken met het vervolgtraject.
Gemeentebelangen is zeer content met dit nieuws, wij hebben ons ook al jaren hard gemaakt voor dit initiatief. We zijn blij dat we nu steeds meer zullen toewerken naar een (digitaal) toekomstbestendig Borger-Odoorn.