GEMEENTEBELANGEN VERWELKOMT TIENTAL NIEUWE LEDEN

Op 26 augustus vond de eerste fysieke ledenbijeenkomst van Gemeentbelangen Borger-Odoorn sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland plaats. Op deze avond, speciaal voor de nieuwe leden die als gevolg van de coronamaatregelen niet eerder aanwezig hebben kunnen zijn op een bijeenkomst, maakten de partij en de tien nieuwe leden kennis met elkaar. De avond was in twee delen gesplitst. Het eerste en formele deel van deze avond vond plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Exloo. Hierna verplaatste het gezelschap zich naar de overkant van de straat voor een hapje en een drankje.
De avond werd geopend door bestuursvoorzitter en oud-wethouder van Gemeentebelangen, Ton Souverein. Souverein vertelde iets over de partij en haar ontstaansgeschiedenis, daarnaast vertelde hij de nieuwe leden wat de rol van het bestuur van de vereniging inhoudt. Na het openingswoord van de voorzitter was het de beurt aan raadsleden Ron Reinds en Daan Hooiveld om iets te vertellen over hun ervaringen binnen Gemeentbelangen en het werk als raadslid. De nieuwe leden kregen tot slot van wethouder Freek Buijtelaar een inkijkje in de werkzaamheden van een wethouder.
Nadat de nieuwe leden zich stuk voor stuk hadden geïntroduceerd, stak het 15-koppige gezelschap de straat over naar Hotel-Restaurant Bussemaker Exloo om onder het genot van een hapje en een drankje de avond gezellig af te sluiten.
‘Het was een geslaagde avond en ik ben trots op zowel onze vereniging als onze nieuwe leden, omdat het ons gelukt is elkaar zelfs in de huidige omstandigheden te vinden. Ik ben ervan overuigd dat we samen met al onze leden vol vertrouwen kunnen beginnen aan de voorbereidingen voor de verkiezingen van 2022’, sprak een zichtbaar trotse Ton Souverein na afloop van de bijeenkomst