NIEUWS ►
Gemeentebelangen Borger Odoorn presenteert de geheel nieuwe website.....Kijkt u gerust even rond, lees het laatste nieuws of schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Contact

Vereniging Gemeentebelangen Borger-Odoorn

Indien u vragen heeft voor, of informatie wenst die betrekking heeft op Gemeentebelangen Borger-Odoorn kunt u contact opnemen via e-mail of per post. Ook voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk onderhoud of als aanmelding voor een bedrijfsbezoek kunt u van deze contact gegevens gebruik maken.

Contact via e-mail:
liannewind90@gmail.com

Contact per post:
Secretariaat Gemeentebelangen Borger-Odoorn
Dambeern 5
7873 CM Odoorn

Als u als inwoner, of ondernemer in onze gemeente Borger-Odoorn te hoop loopt tegen gemeentelijke instanties en daar zelf geen uitweg in kan vinden, kunnen wij u weer op weg helpen. We adviseren, wijzen de juiste weg en zoeken samen naar oplossingen met de kennis, kunde en ervaring die in onze vereniging aanwezig is. Hiermee zijn we in staat om over diverse aangelegenheden hulp te bieden.

Vermeld a.u.b. duidelijk uw contactgegevens, telefoonnummer, adres en voorkeur van datum en tijd wanneer we contact met u kunnen opnemen.

 

Raadsleden en Wethouders

Indien u vragen heeft voor één van onze raadsleden en wethouders van Gemeentebelangen Borger-Odoorn kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen. De contactgegevens staan vermeld bij de betreffende mensen onder de tap “over ons” en vervolgens “Wethouders en raadsleden”.